Το mesayitonia.com.cy χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεσαι τη χρήση των cookies.

Επίσκεψη Υπουργού Μεταφορών 2023

Ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και έργων κ. Αλέξης Βαφεάδης πραγματοποίησε την Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023, επίσκεψη στο Δήμο Μέσα Γειτονιάς. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του, ο Δήμαρχος Μέσα Γειτονιάς κ. Δώρος Αντωνίου, ενημέρωσε τον κ. Βαφεάδη για τα θέματα που αφορούν το Δήμο Μέσα Γειτονιάς και είναι υπό την αρμοδιότητα του Υπουργείου Μεταφορών, ζητώντας την βοήθεια και τη συνεργασία του για άμεση επίλυση τους.

Τα θέματα που συζητήθηκαν μεταξύ άλλων είναι τα έξης :

• Ανακατασκευή του τελευταίου τμήματος του δρόμου που αρχίζει από την συμβολή της Αρχ. Μακαρίου με την Λεωφόρο Γρηγόρη Αυξεντίου και επεκτείνεται μέχρι τον κυκλικό κόμβο. Ο δρόμος αυτός θα συμβάλει σημαντικά στη βελτίωση της οδικής ασφάλειας στην περιοχή και στην αποσυμφόρηση της τροχαίας κίνησης.

• Ανακατασκευή της Λεωφ. Γρηγόρη Αυξεντίου. Ένας δρόμος πρωταρχικής σημασίας που θα επιλύσει κυκλοφοριακά προβλήματα τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Λεμεσού.

• Κυκλικός κόμβος Μέσα Γειτονιάς που κατά τις ώρες κυκλοφοριακής αιχμής παρατηρείται μεγάλη κυκλοφοριακή συμφόρηση και θα πρέπει να ληφθούν μέτρα για μετριασμό του προβλήματος.

• Κατασκευή απευθείας σύνδεσης με τον παρακαμπτήριο δρόμο και υπέργεια σύνδεση των οδών Κωστή Παλαμά και Έλλης Λαμπέτη.

Τον Υπουργό συνόδευσαν λειτουργοί του Υπουργείου και υπηρεσιακοί από τα Τμήματα των Δημοσίων Έργων Λευκωσίας και Λεμεσού. Στην συνάντηση παρέστησαν Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Μέσα Γειτονιάς καθώς επίσης οι Βουλευτές Λεμεσού κα Φωτεινή Τσιρίδου, κ. Κώστας Κώστα και κ. Πανίκος Λεωνίδου.
  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  25 723 597
  25 723 744
  Γρίβα Διγενή 14, 4002 Μέσα Γειτονιά, Τ.Θ. 59596, 4010 Λεμεσός