Το mesayitonia.com.cy χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεσαι τη χρήση των cookies.

Ναυτικός Όμιλος Μέσα Γειτονιάς

ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ

Πρόεδρος Δώρος Αντωνίου
Αντιπρόεδρος Στάθης Γρηγορίου
Γραμματέας Μαίρη Χριστοφή
Ταμίας Κώστας Κωνσταντίνου
Μέλος Δρ. Ανδρέας Θεοφάνους
Μέλος Ανδρέας Μιχαηλίδη
Μέλος Τάκης Χριστοφή

Ο Ναυτικός Όμιλος Μέσα Γειτονιάς ιδρύθηκε το Μάϊο του 2009 με στόχο την αρμονική ανάπτυξη των νέων του Δήμου Μέσα Γειτονιάς μέσω της συστηματικής καλλιέργειας και ανάπτυξης των δυνατοτήτων των αθλητών και τη προαγωγή του αθλητικού πνεύματος.

Παράλληλα έχει σαν στόχο την ανάπτυξη της ευγενής άμιλλας και αλληλεγγύης καθώς επίσης την ψυχαγωγία και την προαγωγή της κοινωνικότητας και συναδέλφωσης, σύμφωνα με τις βασικές αρχές του φίλαθλου πνεύματος.

Η συστηματική εκγύμναση στοχεύει στην πρόληψη και την εξασφάλιση της υγείας των αθλητών και της βελτίωσης της ποιότητας ζωής τους.

Ο Ναυτικός Όμιλος Μέσα Γειτονιάς διατηρεί το τμήμα κολύμβησης και την ομάδα Υδατοσφαίρισης, στα οποία λαμβάνουν μέρος μεγάλος αριθμός αθλητών. Ιδιαίτερα σημαντική είναι η παρουσία μεγάλου αριθμού παιδιών που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον υγρό στίβο υπό την συνεχή καθοδήγηση των προσοντούχων προπονητών του ομίλου.

1

Ομάδα Υδατοσφαίρισης

Περισσότερες πληροφορίες

2

Ομάδα Κολύμβησης

Περισσότερες πληροφορίες

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  25 723 597
  25 723 744
  Γρίβα Διγενή 14, 4002 Μέσα Γειτονιά, Τ.Θ. 59596, 4010 Λεμεσός