Το mesayitonia.com.cy χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεσαι τη χρήση των cookies.

Βράβευση Αθλητών Δήμου Μέσα Γειτονίας

Ανακοίνωση για υποτροφία

Ο Δήμος Μέσα Γειτονιάς σε συνεργασία με το Ίδρυμα Γεώργιου Ν. Καλογερόπουλου ανακοινώνει ότι, θα παραχωρήσει Βοήθημα Σπουδών για τον πρώτο χρόνο φοίτησης σε δημότες του, τελειόφοιτους αναγνωρισμένων Σχολείων από το Υπουργείο Παιδείας της σχολικής χρονιάς 2017-18 που έχουν γενικό βαθμό 18 και άνω, έχουν εξασφαλίσει θέση σε ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, κοσμιοτάτη διαγωγή και περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες.

Αιτήσεις γίνονται δεκτές από τις 08 Ιανουαρίου μέχρι και τις 08 Φεβρουαρίου 2019.

Για περισσότερες πληροφορίες, όρους και έντυπα αιτήσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποταθούν στο Δήμο Μέσα Γειτονιάς, τηλ.25723597 (εσωτ.3).

ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΕΣΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ

Ανακοίνωση για Πράσινα Σημεία

Με την έναρξη λειτουργίας του Πράσινου Σημείου στη Φασούλα όπου υπάρχει η δυνατότητα στους δημότες να μεταφέρουν ΔΩΡΕΑΝ οποιαδήποτε άχρηστα αντικείμενα τους, ο Δήμος γνωστοποιεί ότι, από την 01/01/2019 τερματίζεται η περισυλλογή άχρηστων υλικών/αντικειμένων/κλαδευμάτων από το Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου, τα οποία οι δημότες εναποθέτουν σε δημόσιους χώρους.

Καλούνται οι δημότες να τερματίσουν την ανεξέλεγκτη τοποθέτηση αχρήστων σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους, για να μην δημιουργείται οχληρία και ακαλαισθησία και να τα μεταφέρουν στο Πράσινο Σημείο της Φασούλας το οποίο παραλαμβάνει τα άχρηστα χωρίς οποιανδήποτε χρέωση.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι δημότες μπορούν να απευθύνονται στην Υγειονομική Υπηρεσία του Δήμου, τηλ. 25723597 (εσωτ.6) ή στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Δημοτών στο τηλ. 25722424.

Εφίσταται η προσοχή σας ότι οποιοσδήποτε απορρίψει οποιαδήποτε υλικά σε ιδιωτικούς ή δημόσιους χώρους, θα διώκεται εξωδίκως ή/και θα λαμβάνονται εναντίον του όλα τα προβλεπόμενα από τον Νόμο δικαστικά μέτρα.

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ

Χριστούγεννα 2018

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  25 723 597
  25 723 744
  Γρίβα Διγενή 14, 4002 Μέσα Γειτονιά, Τ.Θ. 59596, 4010 Λεμεσός