Το mesayitonia.com.cy χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεσαι τη χρήση των cookies.

Μήνυμα Δημάρχου

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα του Δήμου μας, που αποτελεί μέσο ενημέρωσης των δημοτών μας, βήμα προβληματισμού αλλά και ανταλλαγής απόψεων με τη Δημοτική Αρχή.

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα δίαυλο επικοινωνίας και να παρέχουμε τη δυνατότητα σε κάθε επισκέπτη να μας εκφράσει τις απόψεις και τις εισηγήσεις του, με σκοπό την καλύτερη λειτουργία του Δήμου μας.

Παράλληλα, θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία σε κάθε πολίτη, να εξυπηρετηθεί και να πληροφορηθεί για τις δράσεις και εκδηλώσεις της Δημοτικής Αρχής άμεσα, έγκαιρα και έγκυρα. Επιπρόσθετα, στόχος μας είναι να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, στις προσδοκίες των συνδημοτών μας και τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής.

Μαζί, μπορούμε να οραματιζόμαστε, να προγραμματίζουμε και να υλοποιούμε. Για ένα Δήμο πιο όμορφο, πιο λειτουργικό και ανθρώπινο, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στις νέες γενιές.

Καλή περιήγηση…

Δώρος Αντωνίου Αββάς
Δήμαρχος Μέσα Γειτονιάς

Βιογραφικό Δημάρχου Μέσα Γειτονιάς

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  25 723 597
  25 723 744
  Γρίβα Διγενή 14, 4002 Μέσα Γειτονιά, Τ.Θ. 59596, 4010 Λεμεσός