Το mesayitonia.com.cy χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεσαι τη χρήση των cookies.

Βράβευση Αθλητών Δήμου Μέσα Γειτονιάς

Την Τετάρτη 17 Μαΐου 2023, ο Δήμος Μέσα Γειτονιάς τίμησε τους άριστους αθλητές και τις ομάδες του σε μια κατάμεστη αίθουσα, στο ΚΑ’ Δημοτικό σχολείο.

Στην εκδήλωση πέραν από τους αθλητές των σχολείων του Δήμου Μέσα Γειτονιάς και των ομοσπονδιών, οι οποίοι διακρίθηκαν σε διάφορα αθλήματα καταλαμβάνοντας την 1η, 2η και 3η θέση, βραβεύτηκε η ομάδα υδατοσφαίρισης ανδρών του Ναυτικού Ομίλου Μέσα Γειτονιάς, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου και η ομάδα υδατοσφαίρισης κάτω των 12 χρ. Επίσης βραβεύτηκαν οι αθλητές της κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Μέσα Γειτονιάς για τις πολύ καλές επιδόσεις τους.

Άλλη μια ομάδα της Μέσα Γειτονιάς με πολλές διακρίσεις που είχε την τιμητική της στην εκδήλωση του Δήμου είναι η καλαθοσφαιρική ομάδα του Αστέρα Μέσα Γειτονιάς η οποία στέφθηκαν δευτεραθλητές στη κατηγορία Β2 στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Μπάσκετ.

Πολύ σημαντική και συγκινητική στιγμή της βραδιάς ήταν η τιμητική βράβευση τριών ανθρώπων οι οποίοι για ξεχωριστούς λόγους ο καθένας τιμήθηκαν για την πολύτιμη και ανιδιοτελή προσφορά τους στα αθλητικά δρώμενα της πατρίδας μας, για το ήθος, την αξιοπρέπεια και την ευγενή άμιλλα που επέδειξαν. Τιμήθηκαν ο κ. Αντρέας Ολύμπιος από τον Αστέρα Μέσα Γειτονιάς, ο Μιχάλης Κλαδάς και ο αείμνηστος Χαμπής Ευριπίδου.

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Μέσα Γειτονιάς κ. Δώρος Αντωνίου αναφέρθηκε στη σημασία του αθλητισμού στη ζωή μας και στη σημασία που ο Δήμος αποδίδει στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης. Τελειώνοντας το χαιρετισμό του ο Δήμαρχος συγχάρηκε τους αθλητές, τους γονείς και τους προπονητές για το δύσκολο έργο που επιτελούν ο καθένας από το ρόλο που έχει. Συνέστησε στους αθλητές να είναι πρωταθλητές και μέσα αλλά και έξω από το γήπεδο. Ευχήθηκε δε σε όλους τους αθλητές να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και αγάπη και να έχουν ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Στους αθλητές που βραβεύτηκαν απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες τις οποίες παρέδωσε ο Δήμαρχος κ. Δώρος Αντωνίου Αββάς και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητισμού κ. Αντρέας Μιχαηλίδης.

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  25 723 597
  25 723 744
  Γρίβα Διγενή 14, 4002 Μέσα Γειτονιά, Τ.Θ. 59596, 4010 Λεμεσός