Το mesayitonia.com.cy χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεσαι τη χρήση των cookies.

Αγαπώ το περιβάλλον

Η τέχνη, όπως έχει πει ο Γάλλος ζωγράφος και γλύπτης Edgar Degas, δεν είναι αυτό που βλέπεις αλλά αυτό που κάνεις τους άλλους να δουν.

Τη Τρίτη 23 Μαΐου , στο ξενοδοχείο Ajax, πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης μαθητών και μαθητριών που συμμετείχαν σε ενδοσχολικό διαγωνισμό έργων τέχνης με θέμα « Αγαπώ το περιβάλλον, μέσα από τα μάτια των παιδιών». Ο Δήμος Μέσα Γειτονιάς σε συνεργασία με τα σχολεία του Δήμου μας, 10ο , 14ο , 21ο, 27ο, 29ο, Γυμνάσιο Καλογερόπουλου και την Ιδιωτική Σχολή Πασκάλ, διοργάνωσε εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των δημοτών μας για την προστασία του περιβάλλοντος και την ανακύκλωση. Στα πλαίσια της εκστρατείας αυτής, προκηρύχθηκε ενδοσχολικός διαγωνισμός ζωγραφικής, όπου οι μαθητές ετοίμασαν στα πλαίσια του μαθήματος τέχνης, έργα σε σχέση με το περιβάλλον και την ανακύκλωση. Στη συνέχεια , τα έργα των παιδιών θα τοποθετηθούν με ειδική κατασκευή κατά μήκος του Γραμμικού Πάρκου Βαθκειά «Χαράλαμπος και Ελένη Σεραφείδη» . Με την ενέργεια μας αυτή, στόχος μας είναι μέσα από τα έργα των παιδιών η ευαισθητοποίηση των επισκεπτών του πάρκου για την προστασία του περιβάλλοντος.

Στην τελετή βράβευσης παρέστησαν εκ μέρους της Υπουργού Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας Δρ. Αθηνάς Μιχαηλίδης, η Δρ. Χρυσούλα Χατζηχρίστου, Επιθεωρήτρια Μέσης Εκπαίδευσης η οποία απηύθυνε χαιρετισμό , Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι Πρώτοι Λειτουργοί Εκπαίδευσης Λεμεσού και Πάφου, Επιθεωρητές Εκπαίδευσης, Διευθυντές Σχολείων, δάσκαλοι και γονείς των μαθητών.

Σε μια όμορφη τελετή, παραδόθηκαν τιμητικές πλακέτες σε όλους τους μαθητές που επελέγησαν τα έργα τους.

Θέρμες ευχαριστίες την εταιρεία Fameline Holding Group, την Εταιρεία Base Blue για την χορηγία και την συνεχή υποστήριξη τους στις προσπάθειες του Δήμου μας.

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  25 723 597
  25 723 744
  Γρίβα Διγενή 14, 4002 Μέσα Γειτονιά, Τ.Θ. 59596, 4010 Λεμεσός