Το mesayitonia.com.cy χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεσαι τη χρήση των cookies.

Βράβευση Αρίστων Μαθητών των Σχολείων του Δήμου Μέσα Γειτονιάς

Ο Δήμος Μέσα Γειτονιάς πραγματοποίησε την καθιερωμένη τελετή Βράβευσης Αρίστων μαθητών των σχολείων του Δήμου Μέσα Γειτονιάς. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η επιβράβευση της προσπάθειας των νέων για την κατάκτηση της γνώσης και η αναγνώριση των ικανών και άξιων που αποτελούν προοπτική για το μέλλον της πατρίδας.

Πολύ εύστοχα έχει λεχθεί από πολλούς ότι η παιδεία αποτελεί το μέσο για ένα καλύτερο κόσμο. Είναι πιο πάνω από τον πλούτο, τη δόξα, την ομορφιά, τη σωματική δύναμη και τα αξιώματα. Κάνει τον άνθρωπο να μη βλέπει τα πράγματα μονόπλευρα, αλλά να τα εξετάζει πολύπλευρα. Η παιδεία αποτελεί τη σανίδα σωτηρίας κάθε έθνους και γενικότερα της ανθρωπότητας. Για αυτό και ο Δήμος Μέσα Γειτονιάς στηρίζει έμπρακτα την παιδεία και τους νέους μας, και σε συνεργασία με το Ίδρυμα Γεωργίου Ν Καλογερόπουλου παρέδωσε το βράδυ της εκδήλωσης, χρηματικά βραβεία σε άριστους πρωτοετής φοιτητές Δημότες Μέσα Γειτονιάς που πληρούν τα κριτήρια για την σχολική χρονιά 2021-22 που εξασφάλισαν θέση σε ανώτατα και ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Τις χρηματικά βραβεία παρέδωσε ο Δήμαρχος Μέσα Γειτονιάς κ. Δώρος Αντωνίου.

Ο Δήμος επίσης βράβευσε συνολικά 78 μαθητές. Τιμήθηκαν οι άριστοι τελειόφοιτοι μαθητές των γυμνασίων και λυκείων των σχολείων της Μέσα Γειτονιάς, καθώς επίσης μαθητές των σχολείων του Δήμου Μέσα Γειτονιάς που διακρίθηκαν σε παγκόσμιους και παγκύπριους διαγωνισμούς εγκεκριμένους από το Υπουργείο Παιδείας κατά την σχολική χρόνια 2021-2022.

Ο Δήμαρχος Μέσα Γειτονιάς κ. Δώρος Αντωνίου στο χαιρετισμό του, ανάφερε ότι είναι με ιδιαίτερη χαρά, που καλωσορίζει την αποψινή καθιερωμένη πλέον εκδήλωση βράβευσης των αρίστων μαθητών των σχολείων του Δήμου Μέσα Γειτονιάς, που διοργανώνει η Επιτροπή Νεολαίας και Παιδείας του Δήμου μας. Είναι για ακόμη μια φορά, που έχουμε την χαρά να δώσουμε ελάχιστο φόρο τιμής στα παιδιά αυτά, που με πολλή κόπο και μεγάλη προσπάθεια, αρίστευσαν και διακρίθηκαν σε παγκύπριους και άλλους ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς. Η παιδεία αναμφισβήτητα αποτελεί τον βασικότερο πυλώνα για την αξιοκρατική αναδημιουργία του Κράτους μας, για την πρόοδο και την ευημερία της κοινωνίας μας και για την εθνική και φυσική επιβίωση του ελληνισμού της Κύπρου. Είναι πολύ σημαντικό και αξιέπαινο, που κάποια παιδιά δεν διαλέγουν τον εύκολο δρόμο, αλλά δίνουν με επιτυχία ένα δύσκολο αγώνα, πετυχαίνοντας τους στόχους τους και εκπληρώνοντας τα όνειρα τους.

Γι’ αυτό και αξίζουν θερμά συγχαρητήρια τόσο στα παιδιά για την προσπάθεια και τις επιτυχίες τους, όσο και στους γονείς αλλά και στους εκπαιδευτικούς, που με την στήριξη και τη συμπαράσταση τους, συνέβαλαν στην επιτυχία των μαθητών τους.

Στους μαθητές που βραβεύτηκαν απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες τις οποίες παρέδωσε ο Δήμαρχος κ. Δώρος Αντωνίου Αββάς και η Πρόεδρος της Επιτροπής Νεολαίας κα Μαρία Συγγέρη.

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  25 723 597
  25 723 744
  Γρίβα Διγενή 14, 4002 Μέσα Γειτονιά, Τ.Θ. 59596, 4010 Λεμεσός