Το mesayitonia.com.cy χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεσαι τη χρήση των cookies.

Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου 2022

Με τις μουσικές μελωδίες της Φιλαρμονικής και της Χορωδίας του Δήμου Μέσα Γειτονιάς έγινε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στη Πλατεία Τριανδρίας την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022.

Η Πλατεία Τριάνδρίας γέμισε ασφυκτικά από μικρούς και μεγάλους δημότες που είχαν την ευκαιρία να αφεθούν στις Χριστουγεννιάτικες μελωδίες της χορωδίας και της Φιλαρμονικής του Δήμου και να ακούσουν χριστουγεννιάτικά τραγούδια από το παιδιά του Κοινοτικού Νηπιαγωγείου Γ.Ν. Καλογερόπουλου

Ο Δήμαρχος Μέσα Γειτονιάς κ. Δώρος Αντωνίου Αββας, στην παρουσία του Υφυπουργού Ναυτιλίας κ. Βασίλη Δημητριάδη, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους, τους ευχήθηκε να έχουν καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία και στη συνέχεια έδωσε το σύνθημα για να φωταγωγηθεί η Πλατεία και το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Ο Άγιος Βασίλης ο οποίος κατάφθασε στη Πλατεία με τις σακουλές του γεμάτες, χάρισε στους μικρούς του φίλους του δώρα. Τα παιδία είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του.

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  25 723 597
  25 723 744
  Γρίβα Διγενή 14, 4002 Μέσα Γειτονιά, Τ.Θ. 59596, 4010 Λεμεσός