Το mesayitonia.com.cy χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεσαι τη χρήση των cookies.

Κάτι γίνεται στην πλατεία Πανίκου Δημητρίου!

 

Την Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου,  πραγματοποιήθηκε η πρώτη διαδικτυακή συνάντηση των μελών της Εθελοντικής Ομάδας Νέων που, σε συνεργασία με τον Δήμο Μέσα Γειτονιάς και το Ανοιχτό Σχολείο του Δήμου, ανέλαβαν τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του έργου “My Square” (Η Πλατεία μου).

Στόχος του έργου είναι η αναβάθμιση της πλατείας Πανίκου Δημητρίου, μέσα από συλλογικές δράσεις που θα πραγματοποιηθούν από κοινού με τους κατοίκους,  δίνοντας τους την ευκαιρία να εμπλακούν και οι ίδιοι σε όλα τα στάδια του σχεδιασμού και της υλοποίησης. Οι δράσεις επικεντρώνονται στην προστασία του περιβάλλοντος, στη δημιουργική απασχόληση και επιμόρφωση των ανέργων νέων και στη μείωση της νεανικής παραβατικότητας.

Το έργο είναι επιχορηγημένο από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα «Ευρωπαϊκό Σώμα Αλληλεγγύης» (European Solidarity Corps), θα έχει διάρκεια 12 μήνες και η υλοποίηση του θα αρχίσει τον Απρίλιο του 2021.

Το “My Square” αποτελεί το πρώτο από μια σειρά έργων που θα ακολουθήσουν για την αναβάθμιση σημαντικών πλατειών και πάρκων του δήμου, ξαναζωντανεύοντας τους χώρους πρασίνου και ξαναφέρνοντας κοντά τους κατοίκους.

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  25 723 597
  25 723 744
  Γρίβα Διγενή 14, 4002 Μέσα Γειτονιά, Τ.Θ. 59596, 4010 Λεμεσός