Το mesayitonia.com.cy χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεσαι τη χρήση των cookies.

Αδελφοποίηση Δήμων Μέσα Γειτονιάς – Κομοτηνής

Τη Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019, πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μέσα Γειτονιάς, η τελετή Αδελφοποίησης των Δήμων Μέσα Γειτονιάς και Κομοτηνής Ελλάδος.

Ο Δήμαρχος Μέσα Γειτονιάς, κ. Δώρος Αντωνίου καλωσόρισε την αποστολή του Δήμου Κομοτηνής με επικεφαλή το Δήμαρχο της κ. Γεώργιο Πετρίδη και σημείωσε πως το πιο σημαντικό σε μια αδελφοποίηση είναι να συμμετέχουν ενεργά σε αυτή οι πολίτες των δύο Δήμων και να δημιουργηθεί μια ουσιαστική σχέση μεταξύ τους.

Ανάφερε επίσης πως μια επιτυχημένη συνεργασία αδελφοποίησης μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη στους Δήμους. Ενώνει τους ανθρώπους, δίνει την ευκαιρία για από κοινού αντιμετώπιση προβλημάτων και βοηθά στην ανταλλαγή απόψεων και κατανόηση διαφορετικών αντιλήψεων που αφορούν οποιοδήποτε θέμα, για το οποίο υπάρχει αμοιβαίο ενδιαφέρον ή ανησυχία.

Βοηθά τους νέους να συνεργαστούν με τους εταίρους τους από άλλες χώρες για να κατανοήσουν καλύτερα τι είναι η Ευρώπη και ποια είναι η σημασία της σήμερα, καθώς επίσης και τις προοπτικές που μπορεί να υπάρξουν στο μέλλον.

Ο κ.Γεώργιος Πετρίδης αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τη φιλοξενία που τους προσφέρθηκε κατά τη διάρκεια της επίσκεψή τους στη Κύπρο. Επισήμανε επίσης πως η επίσκεψη στο Δήμο Μέσα Γειτονιάς αποτελεί την τυπική οριστικοποίηση μιας ουσιαστικής αδελφικής σχέσης, για την οποία είμαστε δεσμευμένοι να συνεχίσουμε ενισχύοντας τους δεσμούς σαν πραγματικά αδέλφια.

Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν πως θα γίνουν και άλλες επαφές για περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων και πλέον η συνεργασία αυτή θα αποφέρει καρπούς και για τους δύο Δήμους.

Μετά την τελετή και την υπογραφή του όρκου αδελφοποίησης, ακολούθησε δείπνο στο Πάρκο Μελίνας Μερκούρη στα Πάνθεά, όπου οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν παραδοσιακή Κυπριακή μουσική από το συγκρότημα Αγ. Τριάδα και να παρακολουθήσουν κυπριακούς χορούς από την χορευτική ομάδα του Ανοικτού Σχολείου Μέσα Γειτονιάς.

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  25 723 597
  25 723 744
  Γρίβα Διγενή 14, 4002 Μέσα Γειτονιά, Τ.Θ. 59596, 4010 Λεμεσός