Το mesayitonia.com.cy χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεσαι τη χρήση των cookies.

Παραλαβή Σαρώθρου στο Δήμο Μέσα Γειτονιάς

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η παραλαβή του σαρώθρου από το Δήμαρχο Μέσα Γειτονιάς κ. Δώρο Αντωνίου και ολοκληρώθηκε η εκπαίδευση του προσωπικού για τη σωστή χρήση του μηχανήματος από τους υπευθύνους της προμηθεύτριας εταιρίας Uniplant Ltd.

Πρόκειται για μηχανικό σάρωθρο που θα χρησιμοποιείται για καθαρισμό υγρών και ξηρών επιφανειών με δυνατότητα αναρρόφησης χώματος ,άμμου, φύλλων, χαρτιών, μεταλλικών και γυάλινων αντικειμένων από τους δρόμους και τους κοινόχρηστους χώρους. Για το λόγο αυτό, θα χρησιμοποιηθεί άμεσα για την οδοσάρωση των δρόμων βελτιώνοντας αισθητά την καθαριότητα του Δήμου μας.

Ο Δήμαρχος Μέσα Γειτονιάς ανάφερε κατά την παραλαβή ότι « Στη δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία που διανύουμε, ο Δήμος Μέσα Γειτονιάς 32 χρόνια από την ίδρυση του κατάφερε να ενισχύσει το στόλο των οχημάτων του αποκτώντας ένα καινούργιο σάρωθρο όπου θα χρησιμοποιηθεί για να καλύψει τις βασικές ανάγκες καθαριότητας του Δήμου Μέσα Γειτονιάς. Η καθαριότητα και η υγιεινή της πόλης μας, αποτελεί για εμάς σημαντική προτεραιότητα και θα κάνουμε ότι είναι δυνατό ώστε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες του Δήμου».

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  25 723 597
  25 723 744
  Γρίβα Διγενή 14, 4002 Μέσα Γειτονιά, Τ.Θ. 59596, 4010 Λεμεσός