Το mesayitonia.com.cy χρησιμοποιεί cookies για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεσαι τη χρήση των cookies.

Ομάδα Υδατοσφαίρισης 2010 - 2023

Το Τμήμα Υδατοσφαίρισης συστάθηκε το 2010 και δημιουργήθηκαν οι ομάδες παίδων, νέων και ανδρών οι οποίες από το πρώτο χρόνο λαμβάνουν μέρος στα πρωταθλήματα της ΚΟΕΚ. Επίσης από το 2017 έχουν ενταχθεί στα πρωταθλήματα της ομοσπονδίας και οι κατηγορίες μίνι και προ-μίνι παίδων με την ομάδα μας να λαμβάνει μέρος και να διακρίνεται και στις ποιο μικρές κατηγορίες.

Με προπονητή τον Κώστα Αντωνίου και του συνεργάτη τον Δημήτρη Σωκράτους και με εφόρους τον Στέλιο Στυλιανού και μετέπειτα τον Λούκα Χριστοδούλου, ο Ναυτικός Όμιλος Μέσα Γειτονιάς έχει πετύχει τεράστιες επιτυχίες με αποκορύφωμα την κατάκτηση του παγκύπριου πρωταθλήματος της ομάδας ανδρών το 2017 και το 2018.

  • Το 2011, οι ομάδες των αντρών και των παίδων ανακηρύσσονται φιναλίστ στο κύπελλο τηςΚΟΕΚ.
  • Το 2012 η ομάδα των παίδων ανακηρύσσεται πανηγυρικά και αήττητη πρωταθλήτρια ΚΟΕΚ.
  • Το 2013 και πάλι η ομάδα των παίδων αήττητη ανακηρύσσεται πρωταθλήτρια και στη συνέχεια κατακτά και το κύπελλο. Τον ίδιο χρόνο η ομάδα των νέων τερματίζει στη 2η θέση της βαθμολογίας ένα μόνο βαθμό διαφορά από τη πρωταθλήτρια ομάδα. Επίσης ανακηρύσσεται φιναλίστ στο κύπελλο νέων της ΚΟΕΚ.
  • Το 2014 η ομάδα παίδων κατακτά την 1η θέση στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης καθώς επίσης και το Κύπελλο  ενώ η ομάδα νέων κατατάσσετε στην 2η θέση του Παγκύπριου Πρωταθλήματος  
  • Το 2015 η ομάδα ανδρών ανακηρύσσεται κυπελλούχους Κύπρου ενώ καταλαμβάνει και την τρίτη θέση στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα, η ομάδα νέων στέφεται πρωταθλήτρια  και κυπελλούχος, ενώ η ομάδα παίδων τερματίζει στη δεύτερη θέση. 
  • Το 2016 η ομάδα των ανδρών τερματίζει στη 2η θέση και η ομάδα νέων στέφεται πρωταθλήτρια  και κυπελλούχος.
  • Το 2017 η ομάδα των ανδρών κατακτά αήττητη για πρώτη φορά το Παγκύπριο πρωτάθλημα και η ομάδα νέων στέφεται πρωταθλήτρια  και κυπελλούχος.
  • Το 2018 η ομάδα των ανδρών ανακηρύσσεται για δεύτερη συνεχή χρονιά πρωταθλήτρια, η ομάδα των νέων κατακτά τη 2η θέση. Επίσης στην αγωνιστική χρονιά 2017-18, για πρώτη φορά έχει διεξαχθεί πρωτάθλημα μίνι παίδων και τρουνρουά προ-μίνι παίδων με την ομάδα των μίνι παίδων να κατακτά τη 2η θέση και την ομάδα των προ-μίνι παίδων να ανακηρύσσεται κυπελλούχος.
  • 2021- 2022 Πρωταθλητής Υδατοσφαίρισης Ανδρών Κύπρου / Κυπελλούχος Υδατοσφαίρισης Ανδρών Κύπρου

  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  25 723 597
  25 723 744
  Γρίβα Διγενή 14, 4002 Μέσα Γειτονιά, Τ.Θ. 59596, 4010 Λεμεσός